| حداقل ضابطه فنی و بهداشتی انبار نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی |
| حداقل ضابطه ظروف غذاخوری کودک |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی |
| ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی |
| حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده فراورده های یخی |
| حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده یخ خوراکی |
| حداقل ضوابط ویژگی های میکروبیولوژیM۵ |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی فراورده های غذایی |
| حداقل ضوابط بهداشتی سیلو |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی |
| حداقل ضوابط و دستورالعمل شناسه نظارت کارگاهی |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سردخانه |
| ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف سال ۱۴۰۱ |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ،خشک و منجمد |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن خوراکی خام گیاهی |
| حداقل ضابطه رنگ انگشتی و رنگ گریم |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولیدکننده یا فرموله کننده و بسته بندی انواع رنگهای مجاز خوراکی |
| ضوابط بهداشتی PRPS |
| حداقل ضابطه پوشش ها و درز گیرها |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی پوششها و درز گیرها |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته |
| حداقل ضابطه پستانک |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا) |
| ضوابط پد جاذب رطوبت |
| حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده نان |
| حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده نمک طعام |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی-فیلم ها،مقوا،بطری،لاکها،پوششها |
| حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده مقوای بهداشتی |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده میوه های فرایند شده و لواشک |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین |
| حداقل ضوابط بهداشتی خشکبار |
| حداقل ضابطه خمیر بازی و خمیر شنی |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی |
| فهرست افزودنی های مجاز برای افزودنی های خوراکی (منجمله رنگهای خوراکی ) |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده انواع رنگهای مجاز خوراکی |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده |
| حداقل ضابطه دندانگیر و محافظ سینه |
| حداقل ضابطه بطری و سرشیشه |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس،عرقیات و عصاره های گیاهی |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی وبسته بندی انواع ادویه وچاشنی |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس |
| حداقل ضوابط آب میوه |
| حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده آبمیوه ، نکتار،نوشابه میوه ای بدون گاز،شربت و کنسانتره |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده آب بسته بندی شده |