متن استاتیک شماره 54 موجود نیست

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی (GMP) تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

حداقل ضابطه فنی و بهداشتی انبار نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

حداقل ضابطه ظروف غذاخوری کودک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی

ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده فراورده های یخی

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده یخ خوراکی

حداقل ضوابط ویژگی های میکروبیولوژیM۵

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی فراورده های غذایی

حداقل ضوابط بهداشتی سیلو

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی

حداقل ضوابط و دستورالعمل شناسه نظارت کارگاهی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سردخانه

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف سال ۱۴۰۱

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ،خشک و منجمد 

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن خوراکی خام گیاهی

حداقل ضابطه رنگ انگشتی و رنگ گریم

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولیدکننده یا فرموله کننده و بسته بندی انواع رنگهای مجاز خوراکی

حداقل ضوابط بهداشتی PRPS

حداقل ضابطه پوشش ها و درزگیرها

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی پوششها ودرزگیرها

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته

حداقل ضابطه پستانک

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا)

ضوابط پد جاذب رطوبت

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده نان

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده نمک طعام

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی-فیلم ها،مقوا،بطری،لاکها،پوششها

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده مقوای بهداشتی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده میوه های فرایند شده و لواشک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

حداقل ضوابط بهداشتی خشکبار

حداقل ضابطه خمیر بازی و خمیر شنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

فهرست افزودنی های مجاز برای افزودنی های خوراکی (منجمله رنگهای خوراکی )

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده انواع رنگهای مجاز خوراکی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده

حداقل ضابطه دندانگیر و محافظ سینه

حداقل ضابطه بطری و سرشیشه

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس،عرقیات و عصاره های گیاهی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای آماده سازی وبسته بندی انواع ادویه وچاشنی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس

حداقل ضوابط آب میوه

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده آبمیوه ، نکتار،نوشابه میوه ای بدون گاز،شربت و کنسانتره 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده آب بسته بندی شده