دستورالعمل و آیین نامه های غذایی و آشامیدنی |
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگهای خوراکی |
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور ، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه / کارگاه |
دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی مشمول دریافت نشان ایمنی و سلامت و نحوه پایش آنها |
دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی |
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و بهداشتی |
دستورالعمل انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی |
دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا (تولید کننده و وارد کننده) و ثبت اطلاعات شرکت ثبت نام مسئول فنی ، فرآیند انتخاب مسئول فنی ، نحوه ارسال تیکت |
دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک ، ارزیابی و صدور / تمدید مجوز فعالیت مؤسسات آموزشی مجازی (غیر حضوری) |
دستورالعمل راهنمای جدول نشانگرهای رنگی تغذیه ای |
چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۱۸ |
چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی داخل کشور |
چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی |
بی کربنات |
ارزیابی عملکرد ادارات آرایشی و بهداشتی |
صدور پروانه های انبار نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی |
دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی ، آشامیدنی و بسته بندی تولید داخل و وارداتی |
فرم پروانه ساخت کارخانه / کارگاه |
فرم پروانه ساخت قرارداری کارخانه / کارگاه |
فرم پروانه ساخت قراردادی کارخانه / کارگاه برای صادرات |
فرم بررسی مستندات واحد تولیدکننده فرآورده های غذایی |
فرم افزایش / تغییر علامت تجاری |
حدود مجاز رنگهای خوراکی در محصولات با توجه به استانداردهای ملی مربوطه |
فرم رسیدگی به درخواست صدور / تمدید / اصلاح پروانه ساخت (اطلاعات فرآورده) |
بخشنامه اسپیریدهای مخلوط |
دستورالعمل تولید قراردادی |
دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش ، ترخیص و مجوز مصرف |
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی |
روزنامه انبار نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی |
سوالات متداول در خصوص ضوابط تولید مشاغل خانگی محصولات غذایی |
دستورالعمل نیترات سبزیجات و صیفی جات پس از شستشو |
ثبت درخواست نام تجاری غذایی و آشامیدنی |
حمایت دانشگاه از محصولات دانش بنیان |
فرمها و ضوابط دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری |
دستورالعمل اتحادیه اروپا برای بررسی مواد غذایی با خاصیت رنگ دهی |
فرم تغییر اوزان / جنس بسته بندی |
فرم پروانه ساخت کارخانه / کارگاه برای صادرات |
دستورالعمل و آیین نامه های آرایشی و بهداشتی |
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، پروانه بهداشتی بسته بندی ، بالک فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدد پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری ، پخش و توزیع فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
چارت جدید بازبینی شده مسئولین فنی آرایشی و بهداشتی ۱۴۰۰ |