حداقل ضابطه فنی و بهداشتی انبار نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی |
حداقل ضابطه ظروف غذاخوری کودک |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی |
ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی |
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده فراورده های یخی |
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده یخ خوراکی |
حداقل ضوابط ویژگی های میکروبیولوژیM۵ |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی فراورده های غذایی |
حداقل ضوابط بهداشتی سیلو |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی |
حداقل ضوابط و دستورالعمل شناسه نظارت کارگاهی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سردخانه |
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف سال ۱۴۰۱ |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ،خشک و منجمد |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن خوراکی خام گیاهی |
حداقل ضابطه رنگ انگشتی و رنگ گریم |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولیدکننده یا فرموله کننده و بسته بندی انواع رنگهای مجاز خوراکی |
ضوابط بهداشتی PRPS |
حداقل ضابطه پوشش ها و درز گیرها |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی پوششها و درز گیرها |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته |
حداقل ضابطه پستانک |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا) |
ضوابط پد جاذب رطوبت |
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده نان |
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده نمک طعام |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی-فیلم ها،مقوا،بطری،لاکها،پوششها |
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده مقوای بهداشتی |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده میوه های فرایند شده و لواشک |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین |
حداقل ضوابط بهداشتی خشکبار |
حداقل ضابطه خمیر بازی و خمیر شنی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی |
فهرست افزودنی های مجاز برای افزودنی های خوراکی (منجمله رنگهای خوراکی ) |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده انواع رنگهای مجاز خوراکی |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده |
حداقل ضابطه دندانگیر و محافظ سینه |
حداقل ضابطه بطری و سرشیشه |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس،عرقیات و عصاره های گیاهی |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی وبسته بندی انواع ادویه وچاشنی |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس |
حداقل ضوابط آب میوه |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده آبمیوه ، نکتار،نوشابه میوه ای بدون گاز،شربت و کنسانتره |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده آب بسته بندی شده |