EN
خانه
معرفی
معاون غذا و دارو
مدیران
کارشناسان
مدیریت ها
نظارت بر مواد خوراکی،آرایشی و بهداشتی
نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده های سلامت
فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل
نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی
سامانه ها
سامانه TTAC سازمان غذا و دارو
اداره کل تجهیزات پزشکی
سامانه مدیریت غذاFMS
لیست آزمایشگاه های همکار مجاز
سامانه داروهای کمیاب(سامک)
لیست فرآورده های غیر مجاز
سوالات پرتکرار
ارتباط با ما
صفحه اصلی
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
فرآیندها ، دستورالعمل ها ، فرمها ، آئین نامه ها ، ضوابط و بخشنامه های آزمایشگاه
دستورالعمل ها و چک لیست های آزمایشگاه
مدیر آزمایشگاه
معرفی آزمایشگاه
راه های تماس با آزمایشگاه
کارشناسان آزمایشگاه
لوازم و تجهیزات آزمایشگاه
واحدهای مدیریت آزمایشگاه
پذیرش نمونه
امور اداری
بخش میکروب شناسی
بخش سم شناسی و آنالیز دستگاهی
بخش شیمی
بخش بیولوژی مواد غذایی
بخش دارو
میکروب شناسی دارو
فیزیکو شیمیایی دارو
پذیرش نمونه دارو
بخش تضمین کیفیت
معرفی تضمین کیفیت
ایمنی
آموزش
لیست آزمایشگاه های همکار مجاز
فرآیندها ، دستورالعمل ها ، فرمها ، آئین نامه ها ، ضوابط و بخشنامه های آزمایشگاه
فرآیندهای آزمایشگاه
دستورالعمل ها و چک لیست های آزمایشگاه
فرمهای آزمایشگاه
آیئن نامه های آزمایشگاه
ضوابط آزمایشگاه
بخشنامه های آزمایشگاه
لینک های مرتبط آزمایشگاه
چک لیست ممیزی IRC
چک لیست ال پی آر پی اس (LPRPs)
چک لیست جی ال پی (GLP)
چک لیست ارزیابی شرایط و الزامات موسسات ارائه دهنده خدمات آموزشی موضوع دستورالعمل AL.۱۷
دستورالعمل نحوه برگزاری دوره آموزشی
دستورالعمل پذیرش نمونه در بخش میکروبیولوژی
دستورالعمل جی ال پی(GLP)
دستورالعمل نحوه ارزیابی و تعیین سطح آزمایشگاههای واحدهای تولیدی
چک لیست بازدید سرزده از آزمایشگاه های همکار و مجاز