EN
خانه
معاون غذا و دارو
مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو
مدیریت ها
نظارت بر مواد خوراکی،آرایشی و بهداشتی
نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
تحقیق و توسعه
فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل
نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی
معاونت غذا و دارو مراکز استان ها
پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
لیست فرآورده های غیر مجاز و تقلبی و قاچاق
تماس با ما
صفحه اصلی
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
فرآیندها ، دستورالعمل ها ، فرمها ، آئین نامه ها ، ضوابط و بخشنامه های آزمایشگاه
دستورالعمل ها و چک لیست های آزمایشگاه
راه های تماس با آزمایشگاه
معرفی مدیریت آزمایشگاه
معرفی مدیر آزمایشگاه
معرفی کارشناسان آزمایشگاه
لوازم و تجهیزات آزمایشگاه
واحدهای مدیریت آزمایشگاه
بخش اداری
پذیرش نمونه
امور اداری
بخش میکروب شناسی مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
بخش سم شناسی و آنالیز دستگاهی
بخش شیمی مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی
بخش بیولوژی مواد غذایی
بخش دارو
میکروب شناسی دارو
فیزیکو شیمیایی دارو
پذیرش نمونه دارو
بخش تضمین کیفیت
معرفی تضمین کیفیت
ایمنی
آموزش
مستندات
امور آزمایشگاههای همکار ، مجاز ، مجاز تولیدی و تولیدی غیر آکرودیته
فرآیندها ، دستورالعمل ها ، فرمها ، آئین نامه ها ، ضوابط و بخشنامه های آزمایشگاه
فرآیندهای آزمایشگاه
دستورالعمل ها و چک لیست های آزمایشگاه
فرمهای آزمایشگاه
ضوابط آزمایشگاه
بخشنامه های آزمایشگاه
آیئن نامه های آزمایشگاه
لینک های مرتبط آزمایشگاه
چک لیست ممیزی IRC
چک لیست ال پی آر پی اس (LPRPs)
چک لیست جی ال پی (GLP)
چک لیست ارزیابی شرایط و الزامات موسسات ارائه دهنده خدمات آموزشی موضوع دستورالعمل AL.۱۷
دستورالعمل نحوه برگزاری دوره آموزشی
دستورالعمل پذیرش نمونه در بخش میکروبیولوژی
دستورالعمل جی ال پی(GLP)
دستورالعمل نحوه ارزیابی و تعیین سطح آزمایشگاههای واحدهای تولیدی
چک لیست بازدید سرزده از آزمایشگاه های همکار و مجاز