| 
 نمونه های مورد آزمون در بخش میکروب شناسی : گروههای مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی مورد آزمون در بخش میکروبشناسی به شرح ذیل می باشد: 
- آرد وغلات
 
- ادویه جات
 
- فراورده های لبنی
 
- فراورده های گوشتی
 
- فراورده های قنادی
 
- بسته بندی و خشکبار
 
- فراورده های کنسروی
 
- انواع مواد آشامیدنی
 
- فراورده های آرایشی و بهداشتی
 
 
 آزمونهای قابل انجام در بخش میکروبشناسی: 
- اطلس رنگی میکروب شناسی
 
- اطلس رنگی میکروب شناسی مواد غذایی
 
- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی
 
- جدول حدود مجاز میکروبیولوژی برگرفته از سایت اداره کل آزمایشگاه کنترل غذا ودارو
 
- از میکروسکوپ الکترونی چه می دانید؟
 
- لیست وسایل آزمایشگاه میکروب شناسی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی
 
 
 |