نمونه های مورد آزمون در بخش میکروب شناسی : گروههای مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی مورد آزمون در بخش میکروبشناسی به شرح ذیل می باشد:
- آرد وغلات
- ادویه جات
- فراورده های لبنی
- فراورده های گوشتی
- فراورده های قنادی
- بسته بندی و خشکبار
- فراورده های کنسروی
- انواع مواد آشامیدنی
- فراورده های آرایشی و بهداشتی
آزمونهای قابل انجام در بخش میکروبشناسی:
- اطلس رنگی میکروب شناسی
- اطلس رنگی میکروب شناسی مواد غذایی
- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی
- جدول حدود مجاز میکروبیولوژی برگرفته از سایت اداره کل آزمایشگاه کنترل غذا ودارو
- از میکروسکوپ الکترونی چه می دانید؟
- لیست وسایل آزمایشگاه میکروب شناسی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی
|