متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
اهداف
  1. اهتمام به مدیریت دانش در بخش نظارتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
  2. افزایش خوداتکایی، اشتغال‌زایی و استفاده حداکثری از توان داخلی در حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
  3. مشارکت حداکثری بخش خصوصی، تعاونی ها، نهادهای غیر دولتی و سرمایه گذاران خارجی و تاکید بر هماهنگی و انسجام بین نهادها
  4. کاهش تصدی گری دولت، تقویت بخش خصوصی، حمایت از ایجاد و توسعه کمی و کیفی شرکت های تخصصی در زمینه فرآورده های طبیعی و داروهای طب ایرانی
  5. افزایش سطح سواد و آگاهی اقشار تخصصی و غیر تخصصی جامعه
هم زمان با شروع فعالیت واحد های تولیدی فرآورده های گیاهی، گروه کارشناسی فرآورده های گیاهی از سال ۱۳۶۰ در معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بصورت رسمی نظارت بر فرآورده های گیاهی را آغاز نمود.
در سال ۱۳۷۶، اداره داروهای گیاهی در چارت سازمانی معاونت غذا و دارو به عنوان یکی از ادارات تابعه اداره کل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر به رسمیت شناخته شد.
با افزایش تنوع فرآورده های طبیعی، برای تمرکز بیشتر بر روی این فرآورده ها در دی ماه ۱۳۸۵،
" اداره داروهای گیاهی" به
 " اداره داروهای طبیعی" تغییر نام یافت. با عنایت به بند ( هـ) ماده ۳۴ قانون برنامه پنجم توسعه و ابلاغ سند توسعه طب سنتی ایرانی- اسلامی و توسعه روز افزون این فرآورده ها در خرداد ماه سال ۱۳۹۲ " اداره کل نظارت و ارزیابی دارو های طبیعی و سنتی" تشکیل و در مهر ماه همان سال با ادغام فرآورده های مکمل، " اداره کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل " تشکیل گردید.

اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل، زیر مجموعه معاونت غذا ودارو بوده که در طبقه ششم ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی،درمانی استان فارس به نشانی: شیراز- خیابان زند -نرسیده به میدان نمازی واقع شده است. این اداره از تاریخ ۹۴/۰۷/۰۱شروع به فعالیت کرده است. کارکنان این مجموعه،فعالیتهای قانونی مرتبط با نظارت بر فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل، کارخانه ها و شرکت های تولید،توزیع و بسته بندی فرآورده های گیاهی را از طریق مکاتبه با وزرات متبوع به انجام رسانده و با هدف دسترسی سریع و آسان مردم به فرآورده های گیاهی مجاز، انجام وظیفه مینمایند.