دکتر پیمان رمضانی

نام و نام خانوادگی : دکتر پیمان رمضانی

سمت : مدیر نظارت برفرآورده های خوراکی و آرایشی

سوابق/مسئولیت ها/تحصیلات یا ... :

  • رئیس اداره صدور پروانه هاي بهداشتی فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
  • رئیس اداره نظارت بر صادرات و واردات فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتی
  • عضو کمیته فنی و قانونی مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  • کارشناس تولید، آزمایشگاه و مسئول فنی در کارخانجات مواد خوراکی و آشامیدنی استان فارس
  • کارشناس آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو شیراز
  • مسئول برنامه های عملیاتی مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  • کارشناس مسئول سامانه های الکترونیک مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

تحصیلات :

  • مقطع کارشناسی: مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی
  • مقطع کارشناسی ارشد: علوم و مهندسی صنایع غذایی-فناوری مواد غذایی
  • مقطع دکتری تخصصی: علوم و مهندسی صنایع غذایی-فناوری مواد غذایی
 
 


ساعات کار/حضور: شنبه تا چهارشنبه ساعت 7:30 صبح تا 15 بعدازظهر


شماره تماس: 32305410-19(داخلی :7791)


مکان: ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی - طبقه ششم - معاونت غذا و دارو


جانشین: .


نظرسنجی از عملکرد: .

شرح وظایف:
    1. پیگیری کلیه برنامه ها و شرح وظایف حوزه نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با رویکرد افزایش بهره وری، فساد ستیزی و‌ وفاق محور
    2. ارتقای همکاری ها و هماهنگی ها با ستاد سازمان غذا و ‌دارو و سایر مدیریت های معاونت غذا و دارو‌، مشارکت فعال در رویدادها و جلسات و استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد و اجرای بهینه تکالیف و‌ برنامه های عملیاتی ابلاغی
    3. تلاش در جهت پیگیری و تامین حقوق قانونی کارکنان با هماهنگی معاونت و فراهم آوری حتی الامکان محیط مناسب جهت خدمت رسانی همدلانه و افزایش بهره وری نیروی انسانی و کارشناسان حوزه در جهت تامین اهداف سازمانی
    4. ایجاد نظام ارزیابی مستمر عملکرد کارکنان مبتنی بر شاخص های تعریف شده در سامانه رشد
    5. تلاش در جهت ارتقا سطح نظارت بر مراحل تولید و توزیع فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های درون‌ و ‌برون سازمانی و توجه به اولویت ها و چالش های روز
    6. تسهیل و ‌‌تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و‌ اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید
    7. ایجاد ارتباط مثبت و ‌سازنده با سایر بخش های دانشگاه مرتبط با بهداشت و ‌‌سلامت غذا و تغذیه با هدف پیشبرد سیاست های کلان بهداشت عمومی
    8. برنامه ریزی در جهت استفاده از ظرفیت های مراکز علمی و پژوهشی دانشگاهی در جهت بهبود فرایندها و‌ تصمیم سازی های کلان حوزه
    9. ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذیربط در سلامت و‌ ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
    10. استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و‌ مردم نهاد مرتبط جهت برون‌سپاری حداکثری برخی فرایندها در چهارچوب قوانین و ‌‌مقررات و همچنین جلب مشارکت و ‌‌همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه
    11. برنامه ریزی و اجرای آموزش مداوم پرسنل و توانمندسازی کارکنان حوزه متناسب با نیازهای روزآمد و‌ چالش های نوظهور
    12. تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذینفعان درون و برون سازمانی
    13. پیگیری سایر امور محوله از طرف مقامات مافوق