• 1403/09/12
  • - تعداد بازدید: 153
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زعفران؛ گیاه جادویی از نگاه طب سنتی

زعفران در طب سنتی، گیاهی با طبغ گرم و خشک شناخته شده است که به عنوان یک داروی تعادل دهنده برای بدن عمل می کند .

طبع گرم زعفران باعث افزایش جریان خون در بدن می شود و بهبود عملکرد سیستم گوارشی را تسهیل می کند. همچنین می تواند در بهبود عملکرد قلب و عروق و کاهش فشار خون موثر باشد.

زعفران به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی مورد توجه قرار می گیرد که در کاهش عرق زایی و تعادل دهنده ترشحات بدن کمک می کند. به همین دلیل زعفران به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی شناخته می شود.

زعفران در تقویت حافظه و یادگیری، کاهش فشارخون، کاهش چربی خون، درمان آسم، رفع نفخ شکم، درمان حالات تشنجی و درد دندان مؤثر است و از دیدگاه طب سنتی، زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش می دهد.

در طب سنتی زعفران به عنوان آرام بخش و کمک کننده به درمان و رفع افسردگی و استرس شناخته شده، چرا که همچنین مصرف زعفران شادی آور است و سبب تقویت قلب می شود. اگر دچار بیخوابی هستید، می توانید با نوشیدن دمنوش زعفران که به عنوان آرام بخش و خواب آور عمل می کند، آرامش بیابید.

اگر می خواهید همیشه خندان و شاد باشید، از دمنوش زعفران بنوشید. زعفران ضد تشنج است و همچنین برای تقویت مغز و حواس مفید است. خوردن دمنوش زعفران سبب هضم غذا می شود و گاز معده را نیز برطرف می کند، همچنین کبد را تصفیه و قوی می کند.

زعفران دارای مقدار زیادی آهن، منگنز، پتاسیم و ویتامین C و B6 است. از این رو مصرف آن برای رفع بسیاری از بیماری ها مانند تنظیم قند خون، رفع کم خونی، تنظیم فشار خون و مقابله با عفونت ها و بسیاری از بیماری ها موثر است.

توصیه می شود افراد با مزاج سرد بیشتر از دمنوش زعفران بنوشند و این در حالی است که به نظر می رسد فرد دارای مزاج صفراوی و کبد گرم، از زعفران بهره چندانی نبرد.

دکتر «جعفر ابوالقاسمی نژاد شیرازی»، گروه طب سنتی ایرانی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : دانستنی های غذا و دارو
  • کد خبری : 113844
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید