• 1404/07/24
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیام معاون غذا و دارو دانشکاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی غذا با صدور پیامی تاکید کرد: که امنیت و سلامت غذایی، نه تنها مسئولیت یک نهاد، بلکه رسالتی مشترک میان دولت‌ها، دانشگاه‌ها، صنایع تولیدی و تک‌تک مردم است. 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز در متن پیام دکتر محمدجواد خشنود، چنین آمده است:


           بسمه تعالی

 

"وَ کُلُوا مِمَّا رَزَقَکُمُ اللَّهُ حَلَالًا طَیِّبًا وَ اتَّقُوا اللَّهَ الَّذِی أَنْتُمْ بِهِ مُؤْمِنُونَ"

و از آنچه خداوند روزی شما کرده است، حلال و پاکیزه بخورید و از خدایی که به او ایمان دارید، پروا کنید. – سوره مائده، آیه 88 

 

روز جهانی غذا، فرصتی ارزشمند است برای بازاندیشی به معنای واقعی «غذای سالم» و نقش حیاتی آن در سلامت جسم و روان جامعه. این مناسبت تنها یک روز تقویمی نیست؛ بلکه یادآوری قاطع مسئولیت ما در قبال غذایی است که بر سر هر سفره‌ای قرار می‌گیرد و نشان‌دهنده هزاران تلاش پنهان برای رساندن غذای سالم، ایمن و مقوی به دست مردم است.

وظیفه ما در نظام نظارتی، حفظ دقت و مسئولیت در نظارت بر این تلاش‌هاست. شعار امسال، " دست در دست هم برای غذاهای سالم و آینده‌ای بهتر"، تأکیدی بر این واقعیت است که امنیت و سلامت غذایی، نه تنها مسئولیت یک نهاد، بلکه رسالتی مشترک میان دولت‌ها، دانشگاه‌ها، صنایع تولیدی و تک‌تک مردم است.

در جهان امروز، تغییرات اقلیمی، رشد جمعیت، بحران‌های اقتصادی و تهدیدات غذایی چالش‌های بی‌سابقه‌ای ایجاد کرده‌اند. لازم است نگاه ما به غذا از صرف تأمین خوراک، به نگاه «پایدار و سلامت‌محور» تغییر کند. سلامت غذایی، بنیان توسعه پایدار است و جامعه‌ای که غذای سالم در دسترس همگان داشته باشد، جامعه‌ای توانمند، پویا و مقاوم در برابر بحران‌ها خواهد بود.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اتکا به توان کارشناسان مجرب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و صنعتی استان، در مسیر ارتقای استانداردهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی گام برمی‌دارد. نظارت‌های مستمر، آموزش عمومی، حمایت از تولیدکنندگان مسئول و ترویج فرهنگ تغذیه سالم، از اولویت‌های ما در سال جاری بوده است.

در این روز جهانی غذا، ضمن قدردانی از تلاش ارزشمند همکاران حوزه غذا، صنعتگران شریف، کارشناسان و بازرسان، از مردم عزیز استان فارس دعوت می‌کنم با انتخاب هوشمندانه، کاهش مصرف مواد غذایی پرنمک، پرچرب و فرآوری‌شده و توجه به برچسب‌های تغذیه‌ای، سهم خود را در ساخت آینده‌ای سالم‌تر، پایدارتر و پرنشاط‌تر ایفا کنند.

 

دکتر محمدجواد خشنود 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار ,اخبار واحدها
  • کد خبری : 135158

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید