پیشرفت فیزیکی پروژه نوسازی آزمایشگاه رفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه پایش شد // برگزاری دومین دوره آموزشی تلفیق دارویی بیماران بستری، ویژه داروسازان قطب ۵ کشور // استفاده از نانهای تیره / سبوس ارزش غذایی را افزایش می دهد // تمیزترین اطلاعات دارویی و سموم را از کجا بدست بیاوریم // در مورد واکسن «آنفولانزا» بیشتر بدانیم // انجام نظارت، کنترل و پایش 3 مرحله ای سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی در فارس // مهمترین دلایل بروز مقاومت به آنتی بیوتیک ها/ استفاده بیش از حد و مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکهاست // هشدار سازمان غذا و دارو درمورد چند سری ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی // راه اندازی داروخانه ویژه دانشگاه در فضای فیزیکی جدید و بهبود دسترسی به داروهای خاص // جولان فراورده های غذایی ته لنجی، کولبری و پیله وری در فروشگاههای زنجیره ای //