سرپرست اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو منصوب شد
با حکم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس « محسن صالحی دیندارلو » به عنوان سرپرست اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی منصوب شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه خطاب به مهندس «صالحی دیندارلو» آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی به موجب این حکم به عنوان "سرپرست اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی" معاونت غذا و دارو منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید. امید است در پیگیری موارد ذیل اهتمام ورزیده و در سایه توجهات حضرت حق موفق باشید.
اهم انتظارات و وظایف جنابعالی به شرح زیر می باشد:
- ارتقاء فرآیندهای بازرسی و نظارتی با هدف نظارت موثرتر و شدیدتر بر واحدهای صنعتی تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خوراکی و آشامیدنی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی به ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید
- پیگیری موثر موارد عدم انطباق و برخورد با تخلفات گزارش شده در چهارچوب مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو با رویکرد بازدارندگی و تضمین حداکثری سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
- برنامه ریزی و اجرای دقیق برنامه های عملیاتی اداره کل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی با بهره گیری از توانمندی های کلیه نیروهای ستادی و شبکه های بهداشت و درمان
- ارتقاء تعاملات سازنده با سایر ادارات مدیریت و همچنین معاونت به منظور ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها
- ارتقاء سطح هماهنگی و ایجاد تعاملات سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و سایر معاونت ها به ویژه قطب 5 در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی
- تلاش در جهت تفویض حداکثری فرآیندهای مرتبط با فرآیندهای بازرسی و نظارتی به شبکه های بهداشت و درمان و نظارت بر حسن اجرای آن
- برنامه ریزی جهت بازآموزی مداوم و تلاش در راستای توانمندسازی کارشناسان اداره مرتبط و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم با هدف افزایش بهره وری عملکرد متناسب با نیازهای روزآمد و چالش های نوظهور
- همکاری در جهت ایجاد نظام ارزیابی مستمر و پایش عملکرد کارکنان حوزه مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن در چهارچوب برنامه های اعلام شده مدیریت
- تلاش در جهت ارتقاء رتبه مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارزشیابی های سالانه سازمان ضمن تاکید بر رفع موارد عدم انطباق
- ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
- تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی
- تلاش ویژه در جهت ایجاد و ارتقاء روحیه وفاق و همدلی در میان کارکنان
- پیگیری سایر امور محوله از جانب معاون غذا و دارو و مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز
نظر دهید