برگزاری دوره آموزشی نقش پلیمرها در بسته بندی مواد غذایی در شیراز
دوره آموزشی «کاربرد پلیمرها در بستهبندی مواد غذایی» با هدف ارتقای دانش تخصصی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی دانشگاه درباره برگزاری این دوره گفت: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با موضوعاتی نظیر «نقش پلیمرها در افزایش ماندگاری مواد غذایی»، «تأثیر پلیمرها بر حفظ کیفیت و ایمنی مواد غذایی» و «چالشهای زیستمحیطی مرتبط با استفاده از پلیمرها» آشنا شدند.
مهندس «میثم حسینی مقدم» ادامه داد: این دوره آموزشی بهعنوان بخشی از برنامههای آموزشی معاونت غذا و دارو دانشگاه برای ارتقای سطح آگاهی و دانش فنی کارشناسان در زمینه بستهبندی مواد غذایی و ایجاد رویکردهای نوآورانه برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی و بروزرسانی دانش کارشناسان این حوزه برگزار شد.
او اضافه کرد: در این دوره آموزشی، شرکتکنندگان به بررسی نمونههای عملی از بستهبندیهای نوین پرداخته و با اصول کاربردی طراحی و انتخاب پلیمرها آشنا شدند.
دکتر «بابک قنبرزاده» عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، مدرس این دوره آموزشی ضمن اشاره به اهمیت بستهبندی به عنوان یک مؤلفه کلیدی در زنجیره تأمین غذا، به ضرورت انتخاب مواد اولیه مناسب در بستهبندیهای پلیمری برای کاهش اثرات مضر زیستمحیطی تأکید کرد و افزود: استفاده از پلیمرهای نوین و زیستتجزیهپذیر، میتواند به کاهش آلودگی و حفظ سلامت جامعه کمک کند.
این دوره آموزشی در سالن ابوریحان مجتمع آموزشی فرهنگی ولایت دانشگاه، طی سه روز و با حضور کارشناسان مدیریت غذا معاونت غذا و دارو و جمعی از کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی قطب ۵ کشوری برگزار شد.
نظر دهید