سرپرست اداره نظارت بر صادرات و واردات فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی حکمی، « مهندس آمنه حاجی پور» را به عنوان سرپرست اداره نظارت بر صادرات و واردات فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، منصوب کرد. 
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حکم دکتر " محمدجواد خشنود " معاون غذا و دارو خطاب به " مهندس آمنه حاجی پور" آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات و سوابق کاری سرکارعالی به موجب این حکم به عنوان "سرپرست اداره نظارت بر صادرات و واردات فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی" معاونت غذا و دارو منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید. امید است در پیگیری موارد ذیل اهتمام ورزیده و در سایه توجهات حضرت حق موفق باشید.
اهم انتظارات و وظایف سرکارعالی به شرح زیر می باشد:
-نظارت بر فرآیند صادرات و واردات شامل صادرات و صدور گواهی بهداشت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کنترل کالاهای ترخیص شده و مجوزهای مصرف صادر شده از طریق سامانه TTAC
-پیگیری موثر موارد عدم انطباق و برخورد با تخلفات گزارش شده فرآیندهای صادرات و واردات در چهارچوب مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو با رویکرد بازدارندگی و تضمین حداکثری سلامت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
-ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر ادارات مدیریت و همچنین معاونت به منظور ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها
-ارتقاء سطح هماهنگی و ایجاد تعاملات سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و سایر معاونت ها به ویژه قطب 5 در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی و شرکت موثر در جلسات با هماهنگی مدیریت در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی
-برنامه ریزی جهت اجرای دقیق فرآیندهای اختصاصی حوزه و برنامه های عملیاتی و اجرایی ابلاغی ادارات کل متناظر سازمان غذا و دارو با بهره گیری از توانمندی های کلیه نیروهای ستادی و شبکه های بهداشت و درمان
-برنامه ریزی جهت بازآموزی مداوم و تلاش در راستای توانمندسازی کارشناسان اداره مرتبط و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم با هدف افزایش بهره وری عملکرد متناسب با نیازهای روزآمد و چالش های نوظهور
-همکاری در جهت ایجاد نظام ارزیابی مستمر و پایش عملکرد کارکنان حوزه مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن در چهارچوب برنامه های اعلام شده مدیریت
-تلاش در جهت ارتقاء رتبه مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارزشیابی های سالانه سازمان ضمن تاکید بر رفع موارد عدم انطباق
-ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
-تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی
-تلاش ویژه در جهت ایجاد و ارتقاء روحیه وفاق و همدلی در میان کارکنان
-پیگیری سایر امور محوله از جانب معاون غذا و دارو و مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید