• 1404/04/24
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ابزارهای ساده و قابل‌حمل، راهی نو برای ارتقای ایمنی غذایی

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی گفت: استفاده عمومی از ابزارهای قابل‌حمل برای سنجش کیفیت غذا باید توسعه یابد.

���� دکتر مهدی انصاری دوگاهه در گفتگو با ایفدانا اظهار کرد: فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم و ایمن بدون ابزار کارآمد ممکن نیست و یکی از راهکارهای مؤثر، طراحی و توسعه ابزارهای دستی و اپلیکیشن‌های تشخیص کیفیت غذایی است.���� وی افزود: دستگاه‌های قابل‌حمل می‌توانند شاخص‌های خطر را در مواد غذایی شناسایی کرده و هشدار لازم را به مصرف‌کننده بدهند.

���� دکتر انصاری تأکید کرد: با گسترش استفاده از این تجهیزات، به‌ویژه در سطح فروشگاه‌ها و خانه‌ها، می‌توان گام بلندی در پیشگیری از مصرف محصولات ناسالم برداشت.
���� به گفته وی، ترکیب آموزش عمومی و ابزارهای فناوری‌محور، مسیر هوشمند و مردمی ایمنی غذایی را هموار می‌سازد و از بروز بیماری‌ها و آسیب‌های ناشی از تغذیه ناسالم جلوگیری خواهد کرد.
  • گروه خبری : اخبار واحدها
  • کد خبری : 128077

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید