دستورالعمل و آیین نامه های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگهای خوراکی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور ، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه / کارگاه

دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی مشمول دریافت نشان ایمنی و سلامت و نحوه پایش آنها

دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و بهداشتی

دستورالعمل انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا (تولید کننده و وارد کننده) و ثبت اطلاعات شرکت ثبت نام مسئول فنی ، فرآیند انتخاب مسئول فنی ، نحوه ارسال تیکت

دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک ، ارزیابی و صدور / تمدید مجوز فعالیت مؤسسات آموزشی مجازی (غیر حضوری)

دستورالعمل راهنمای جدول نشانگرهای رنگی تغذیه ای

چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۱۸

چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی داخل کشور

چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

بی کربنات

ارزیابی عملکرد ادارات آرایشی و بهداشتی

صدور پروانه های انبار نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی ، آشامیدنی و بسته بندی تولید داخل و وارداتی

فرم پروانه ساخت کارخانه / کارگاه

فرم پروانه ساخت قرارداری کارخانه / کارگاه

فرم پروانه ساخت قراردادی کارخانه / کارگاه برای صادرات

فرم بررسی مستندات واحد تولیدکننده فرآورده های غذایی

فرم افزایش / تغییر علامت تجاری

حدود مجاز رنگهای خوراکی در محصولات با توجه به استانداردهای ملی مربوطه

فرم رسیدگی به درخواست صدور / تمدید / اصلاح پروانه ساخت (اطلاعات فرآورده)

بخشنامه اسپیریدهای مخلوط

دستورالعمل تولید قراردادی

دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش ، ترخیص و مجوز مصرف

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی

روزنامه انبار نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی

سوالات متداول در خصوص ضوابط تولید مشاغل خانگی محصولات غذایی

دستورالعمل نیترات سبزیجات و صیفی جات پس از شستشو

ثبت درخواست نام تجاری غذایی و آشامیدنی

حمایت دانشگاه از محصولات دانش بنیان

فرمها و ضوابط دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری

دستورالعمل اتحادیه اروپا برای بررسی مواد غذایی با خاصیت رنگ دهی

فرم تغییر اوزان / جنس بسته بندی

فرم پروانه ساخت کارخانه / کارگاه برای صادرات

 

دستورالعمل و آیین نامه های آرایشی و بهداشتی 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، پروانه بهداشتی بسته بندی ، بالک فرآورده های آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدد پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری ، پخش و توزیع فرآورده های آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های آرایشی و بهداشتی

چارت جدید بازبینی شده مسئولین فنی آرایشی و بهداشتی ۱۴۰۰