• 1404/01/18
  • - تعداد بازدید: 272
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

سرپرست اداره صدور پروانه های فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد

 

طی حکمی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز سرپرست اداره صدور پروانه های فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مدیریت غذا منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ، متن حکم دکتر " محمدجواد خشنود" معاون غذا و دارو خطاب به مهندس " سلیمان ارجمند طلب " بدین شرح است : 



با سلام و احترام

 
نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی به موجب این حکم به عنوان " سرپرست  اداره صدور پروانه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی" مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید. امید است در پیگیری موارد ذیل اهتمام ورزیده و در سایه توجهات حضرت حق موفق باشید.
 
 
 

 اهم انتظارات و وظایف جنابعالی به شرح زیر می باشد:

 

  • بازنگری و ارتقاء مستمر فرآیندهای جاری صدور مجوزهای بهداشتی با هدف تسریع در روند پاسخ گویی به استعلام های مرتبط در چهارچوب قوانین و ضوابط

  • تسهیل و ‌‌تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و‌ اتخاذ رویکردهای خلاقانه و استفاده از تمامی ظرفیت های قانونی در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید

  • ارتقاء تعاملات سازنده با سایر بخش های مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین معاونت در جهت حذف امور غیر ضروری و دوباره کاری ها ر جهت همپوشانی توانمندی ها و نیل به اهداف عالی حوزه با هدف تکریم و اجابت مطلوب تقاضاهای مراجعه کنندگان

 

  • تلاش در جهت تفویض حداکثری فرآیندهای مرتبط با صدور مجوزها و پروانه های بهداشتی به شبکه های بهداشت و درمان و نظارت بر حسن اجرای آن

  • ایجاد تعامل مثبت و سازنده درون بخشی به منظور ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها

 

  • پیگیری امور سامانه های الکترونیک فرآیندی حوزه مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و بالابردن مهارت های کاربری کارشناسان حوزه

 

  • ارتقاء سطح هماهنگی و ایجاد تعاملات سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و اداره کل مرتبط و سایر معاونت ها به ویژه قطب 5 و مشارکت فعال در جلسات و همایش های حضوری و مجازی با هماهنگی مدیریت در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد و اجرای بهینه تکالیف و‌ برنامه های عملیاتی ابلاغی

  • برنامه ریزی جهت بازآموزی مداوم و تلاش در راستای توانمند سازی کارشناسان اداره مرتبط و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم با هدف افزایش بهره وری عملکرد متناسب با نیازهای روزآمد و‌ چالش های نوظهور

 

  • ایجاد ارتباط موثر با جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی و آرایشی در جهت کمک به ارتقاء توانمندی های مسئولین فنی در اجرای شرح وظایف قانونی به منظور احصاء چالش های موجود و تلاش جهت رفع آنها

 

  • برنامه ریزی جهت اجرای بهینه فرآیندهای اختصاصی حوزه و برنامه های عملیاتی و اجرایی ابلاغی

 

  • همکاری در جهت ایجاد نظام ارزیابی مستمر و پایش عملکرد کارکنان حوزه مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن در چهارچوب برنامه های اعلام شده مدیریت

 

  • تلاش در جهت ارتقا رتبه حوزه های مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارزشیابی های سالانه سازمان ضمن تاکید بر رفع موارد عدم انطباق

 

  • ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و‌ ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور

 

  • استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و‌ مردم نهاد مرتبط جهت برون‌سپاری حداکثری برخی فرآیندها درچهارچوب قوانین و ‌‌مقررات و همچنین جلب مشارکت و ‌‌همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه

 

  • تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی

 

  • تلاش ویژه در جهت ایجاد و ارتقا روحیه وفاق و همدلی در میان کارکنان

 

  • پیگیری سایر امور محوله از جانب معاون غذا و دارو و مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

 

دکتر محمدجواد خشنود

معاون غذا ود ارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 

 

همچنین دکتر" محمد جواد خشنود" معاون غذا ود ارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر" پیمان رمضانی" در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار ,اخبار واحدها
  • کد خبری : 120950
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید