انتصاب مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی حکمی، دکتر «پیمان رمضانی» را به سمت « مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» معاونت غذا و دارو منصوب کرد. 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و داروی دانشگاه خطاب به دکتر « پیمان رمضانی » آمده است:
با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان « مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» منصوب می گردید.
امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها و اسناد بالا دستی و قانون هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی با اینجانب در انجام امور محوله و حفظ و ارتقاء جایگاه دانشگاه موفق باشید.
اهم وظایف جنابعالی به شرح زیر است:
•پیگیری کلیه برنامه ها و شرح وظایف حوزه نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با رویکرد افزایش بهره وری، فساد ستیزی و وفاق محور
•ارتقای همکاری ها و هماهنگی ها با ستاد سازمان غذا و دارو و سایر مدیریت های معاونت غذا و دارو، مشارکت فعال در رویدادها و جلسات و استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد و اجرای بهینه تکالیف و برنامه های عملیاتی ابلاغی
•تلاش در جهت پیگیری و تامین حقوق قانونی کارکنان با هماهنگی معاونت و فراهم آوری حتی الامکان محیط مناسب جهت خدمت رسانی همدلانه و افزایش بهره وری نیروی انسانی و کارشناسان حوزه در جهت تامین اهداف سازمانی
•اایجاد نظام ارزیابی مستمر عملکرد کارکنان مبتنی بر شاخص های تعریف شده در سامانه رشد
•تلاش در جهت ارتقا سطح نظارت بر مراحل تولید و توزیع فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های درون و برون سازمانی و توجه به اولویت ها و چالش های روز
•تسهیل و تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید
•ایجاد ارتباط مثبت و سازنده با سایر بخش های دانشگاه مرتبط با بهداشت و سلامت غذا و تغذیه با هدف پیشبرد سیاست های کلان بهداشت عمومی
•برنامه ریزی در جهت استفاده از ظرفیت های مراکز علمی و پژوهشی دانشگاهی در جهت بهبود فرایندها و تصمیم سازی های کلان حوزه
•ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذیربط در سلامت و ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
•استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و مردم نهاد مرتبط جهت برونسپاری حداکثری برخی فرایندها در چهارچوب قوانین و مقررات و همچنین جلب مشارکت و همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه
•برنامه ریزی و اجرای آموزش مداوم پرسنل و توانمندسازی کارکنان حوزه متناسب با نیازهای روزآمد و چالش های نوظهور
•تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذینفعان درون و برون سازمانی
•پیگیری سایر امور محوله از طرف مقامات مافوق
دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
همچنین دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات « مهندس میرمیثم حسینی مقدم امامی » در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.
نظر دهید