توصیههای سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات ایام محرم
دکتر کلثوم خیرالهی در گفتگو با ایفدانا، با بیان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیئتهای مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، گفت: استفاده از فرآوردههای غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از سادهترین راهها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است. نمک یددار بستهبندی، روغنهای خوراکی کمترانس و نوشیدنیهای دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامی هستند که توصیه میشود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.

معاون اداره کل ازمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فلهای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرفکنندگان را در معرض خطر قرار دهد.
حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیئتهای مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیینهای دینی خواهد بود.
نظر دهید