برگزای دوره آموزشی آشنایی مسوولان فنی واحدهای تولیدی واحدهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با الزامات و شیوه تهیه مستندات
دوره آموزشی آشنایی مسوولان فنی واحدهای تولیدی واحدهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با الزامات و شیوه تهیه مستندات برای کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفیت واحدهای تولیدی غذایی شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر آزمایشگاه رفرانس دانشگاه درباره این دوره آموزشی گفت: دوره آشنایی مسوولان فنی واحدهای تولیدی واحدهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با الزامات و نحوه تهیه مستندات برای کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفیت واحدهای تولیدی (LPRPS)برگزار شد.
دکتر «مرضیه راشدی نیا» افزود: در این دوره آموزشی ۸ ساعته، مسوولان فنی با نحوه طراحی فضای فیزیکی بر اساس الزامات «GLP»، نحوه ایجاد، اجرا و نگهداری مدارک و سوابق، چگونگی پیاده سازی الزامات فنی، ایمنی و بهداشت در آزمایشگاه آشنا شده و به پرسش ها و ابهامات آنان در این خصوص، پاسخ داده شد.
این دوره آموزشی با همکاری یکی از شرکت های منطقه ای فارس در سالن کنفرانس شهرک فناوری صنایع شیمیایی شیراز برگزار شد و دکتر «آرش بهرامی» کارشناس تضمین کیفیت آزمایشگاه رفرانس غذا و دارو، مدرس این دوره آموزشی بود.