متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/07/23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشکده های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی در پردیس شهید دوران

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه، صبح امروز از دانشکده های در حال ساخت بهداشت و تغذیه و علوم غذایی در پردیس شهید دوران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه صبح امروز به همراه جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه، با هدف بررسی وضعیت پروژه های در حال ساخت در پردیس شهید دوران، از دانشکده های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی بازدید کرد.

دکتر «سید وحید حسینی» در این بازدید ضمن بررسی پیشرفت فیزیکی پروژه های در حال ساخت، بر تسریع در تکمیل و تجهیز دانشکده های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی تاکید کرد.

او با اشاره به روند توسعه فضای فیزیکی محیط های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: تلاش مجموعه دانشگاه بر توسعه فضاهای آموزشی تا اساتید و دانشجویان بتوانند با آرامش و آسایش بیشتر به تحصیل و کسب علم بپردازند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد تا با تکمیل و تجهیز دانشکده های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی، به زودی شاهد انتقال این دانشکده ها به پردیس شهید دوران باشیم.

• گروه خبری : اخبار واحدها