معاونت غذا و دارو
EN
  • خانه
  • معاون غذا و دارو
  • مدیریت ها
    • نظارت بر مواد خوراکی،آرایشی و بهداشتی
    • نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل
    • آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • واحد نظارت بر تجویز و مصرف منطقی دارو
    • فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل
    • نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی
  • قوانین و مقررات تولید فرآورده های سلامت محور
  • پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
  • لیست فرآورده های غیر مجاز و تقلبی و قاچاق
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار علمی
  • صفحه:7
لیست اخبار صفحه :7
مناسب ترین راه برای پیشگیری از اگزمای پوستی در پاییز

مناسب ترین راه برای پیشگیری از اگزمای پوستی در پاییز

  • 1403/07/30

چگونه مشکلات شناختی در سالمندان، کاهش می یابد؟

چگونه مشکلات شناختی در سالمندان، کاهش می یابد؟

  • 1403/07/30

اهمیت وجود خانواده باثبات و پشتیبان در حل تعارض های نوجوانی

اهمیت وجود خانواده باثبات و پشتیبان در حل تعارض های نوجوانی

  • 1403/07/29

پوکی استخوان؛ بیماری خاموش اما قابل پیشگیری

پوکی استخوان؛ بیماری خاموش اما قابل پیشگیری

  • 1403/07/29

5 علت مهم بروز خشم را بشناسیم

5 علت مهم بروز خشم را بشناسیم

  • 1403/07/28

راهکارهای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان/ بخش 3

راهکارهای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان/ بخش 3

  • 1403/07/28

هر تشنجی، به معنای صرع نیست

هر تشنجی، به معنای صرع نیست

  • 1403/07/28

نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟

نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟

  • 1403/07/25

راهکارهای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان/ بخش 2

راهکارهای پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان/ بخش 2

  • 1403/07/24

راهکارهای رعایت اصول ارگونومی در محیط مدرسه/ بخش دوم

راهکارهای رعایت اصول ارگونومی در محیط مدرسه/ بخش دوم

  • 1403/07/24

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
پایگاه خبری سازمان غذا و دارو سامانه داروهای کمیاب (سامک)سیستم اتوماسیون دارو (سامد)سامانه کارمندبانک ملتاتوماسیون اداری
آدرس:شیراز،خیابان کریمخان زند، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طبقه ششم

کدپستی:۷۱۳۴۸۱۴۳۳۶

تلفن: دورنگار:۳۲۳۳۱۲۷۱ تلفن:۳۲۳۳۴۶۸۸

پست الکترونیک: fdo@sums.ac.ir

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت غذا و دارو شیراز می باشد.


آمار بازدید سایت : 70
آخرین بروز رسانی:1404/02/18 11:03