• 1403/05/27
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سلامت در اربعین حسینی/ بخش 2

 

در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین(ع) که هرساله با موج عظیم شرکت زائران آستان مقدسش همراه است، نکات بهداشتی ضروری برای حفظ سلامت شرکت کنندگان در این آئین معنوی را با هم دنبال می کنیم:

  1. به دلیل گرمای هوا از مصرف غذاهای حاوی نمک زیاد خودداری کنید، چراکه مصرف نمک زیاد باعث افزایش تشنگی و از دست رفتن آب بدن می شود و می تواند فرد را مستعد گرمازدگی کند.
  2. برای پیشگیری از گرمازدگی از شربت های خاکشیر و تخم شربتی استفاده کنید.  البته تا جایی که امکان دارد در خانه این شربت را تهیه کرده و به همراه داشته باشید.
  3. برای پیشگیری از بیماری های گوارشی، تا حد امکان از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری کنید.
  4. شست و شوی قاشق و چنگال و سایر ظروف مواد غذایی باید به خوبی انجام داده شود و در صورت امکان از قاشق های یک بار مصرف استفاده کنید.
  5. از به همراه داشتن غذاهایی مانند سالاد الویه، کباب، غذاهای حاوی کشک مثل کشک و بادمجان، ماهی و یا سس مایونز که زود فاسد می شود، خودداری کنید.
  6. برای جلوگیری از نیش پشه آئدس تا حد امکان از پیاده روی در ساعات طلوع و غروب آفتاب (یک ساعت قبل و یک ساعت بعد از اذان مغرب) خودداری کنید.
  7. انتخاب لباس های رنگ روشن و غیر چسبان مانع از نیش پشه آئدس است.
  8. لباس های آستین بلند و شلوار بلند بپوشید، به صورتی که دست ها و پاها به طور کامل پوشانده شود.
  9. در صورت امکان از کرم/ اسپری دور کننده حشرات برای مناطقی از پوست که پوشیده نمی شود، استفاده کنید، اما بهتر است برای کودکان زیر سه سال استفاده نشود.
  10. در صورت استفاده از کرم ضد آفتاب، ابتدا کرم ضدآفتاب را استفاده کرده و بعد روی آن از لوسیون، اسپری یا کرم های دورکننده حشرات استفاده کنید.
  11. زباله ها را در کیسه های دربسته در سطل ها قرار دهید.
  12. از خوابیدن در فضای باز پرهیز کنید یا از پشه بند استفاده کنید.
  13. برای کودکان، از لباس های پوشاننده دست و پا استفاده کنید.
  14. بر روی کالسکه کودکان توری نصب کنید.
  15. در صورت وجود علائم تب، درد بدن/استخوان، تهوع و استفراغ به مراکز بهداشتی مراجعه کنید.
  • گروه خبری : دانستنی های غذا و دارو
  • کد خبری : 106577
کلیدواژه