متن استاتیک شماره 54 موجود نیست

اهداف مدیریت:

سلامت غذای مصرفی شما در گرو انتخاب , نگهداری و مصرف صحیح می باشد. اطلاع رسانی در ارتباط با غذا از جمله نیاز های جوامع امروز بشری است. ضعف در اطلاع رسانی و اندک بودن اطلاعات جامعه موجب میگردد که سلامت مردم در معرض بیماریهای ناشی از مصرف غذا قرار گیرد. سازمان بهداشت جهانی که تعهد ویژه در گسترش سلامت عمومی دارد در راستای ارتقا سلامت غذا ( ایمنی غذا ) راهکارهایی را توصیه می کند" تبادل دانش و اطلاعات میان متخصصین امر , سازمانهای دولتی و خصوصی مرتبط و مصرف کننده ها در مورد خطرات موجود و نحوه کنترل آنها" از جمله این راهکارهاست.
ما امیدواریم با افزایش سطح دانش و اطلاعات جامعه , بینش و عملکرد صحیح ایجاد شود و بنابراین مصرف کننده بدون توجه به آگهی های تبلیغاتی با دقت لازم غذایی را که سالمتر است انتخاب نماید و این انتخاب درست مصرف کننده ,تولید کنندگان را به رقابت صحیح در تولید محصول سالمتر هدایت نماید.
 

شرح وظایف مدیریت :

  • نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی، سردخانه ها و مراکز پخش مواد غذایی 
  • نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی مواد خوراکی ،‌آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح
  • ترخیص مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی از گمرک و ارسال پاسخ به استعلامات اداره اموال تملیکی در خصوص کالاهای قاچاق
  • نظارت بر صادرات کالاها و صدورگواهی بهداشت
  • رسیدگی به شکایات مردمی در مورد مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی
  • آموزش مسئولین فنی شاغل در واحدهای تولیدی مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی