متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/01/25
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین نهادهای نظارتی و رگولاتور با اعتبار بین‌المللی است

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو:
 

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به دریافت رتبه Fully Functionality از سازمان جهانی بهداشت برای تولید واکسن از سال ۲۰۰۹، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین نهادهای نظارتی و رگولاتور با اعتبار بین‌المللی است.

 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از وبدا، دکتر «سید حیدر محمدی» با بیان این مطلب، اظهار کرد: گام‌های موثری در حوزه عدالت و تعالی نظام سلامت در حوزه غذا و دارو، برداشته شده و در سال جاری ضمن تلاش برای حفظ و ارتقای ایمنی مصرف‌کننده، در راستای تامین دسترسی و توزیع عادلانه خدمات به ویژه در فراهم کردن دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی دستاوردهای چشمگیری حاصل شده است.

وی افزایش سطح دسترسی مردم به داروهای موردنیاز، ترویج تجویز و مصرف منطقی دارو و افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی، نظارت هوشمند، تأمین منابع مالی برای انبارهای استراتژیک دارو و تجهیزات در تمامی دانشگاه‌ها، تسهیل در صدور مجوزها از طریق تسهیل و تجمیع دستورالعمل‌ها از طریق سامانه‌ها و به طور هوشمند را از برنامه های این سازمان در سالهای اخیر ذکر کرد.

دکتر محمدی همچنین نظارت بر تولید و عرضه غذا و فرآورده های بهداشتی سالم و مطلوب، ارتقای شناسه‌گذاری و رهگیری و ردیابی فراورده‌های غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مکمل و دارو در جهت سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین قانون برنامه ششم توسعه را از دیگر برنامه های سازمان غذا و دارو برشمرد.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه وزارت بهداشت حکمرانی حوزه سلامت در کشور را انجام می‌دهد، گفت: نظارت و رگولاتوری کالاهای سلامت‌محور در کشور هم بر عهده سازمان غذا و دارو است و سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین نهادهای نظارتی و رگولاتور با اعتبار بین‌المللی است.

وی خاطرنشان کرد: سلامت غذا، یکی از مسئولیت‌های مستقیم وزارت بهداشت است و وظیفه ما نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است.

دکتر محمدی یاد آور شد: سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در جهت شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک و تعیین راهکارهای اجرایی به‌منظور کاهش و حذف عوامل خطر و تعیین و اجرای اقدامات کنترلی و پیشگیرانه بوده و نتایج پایش و کنترل شاخص‌های ایمنی در تمامی زنجیره غذایی اعم از تولید محصولات کشاورزی به‌عنوان مواد اولیه و در حین فرآوری، نگهداری، توزیع و در سطح عرضه به‌منظور پایش وضعیت سلامت فرآورده‌ها انجام می‌شود.
  • گروه خبری : اخبار واحدها
  • کد خبری : 99121
کلیدواژه