• 1404/02/06
  • - تعداد بازدید: 146
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سرپرست اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو منصوب شد

با حکم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس « محسن صالحی دیندارلو » به عنوان سرپرست اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی  منصوب شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه خطاب به مهندس «صالحی دیندارلو» آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی به موجب این حکم به عنوان "سرپرست اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی" معاونت غذا و دارو منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید. امید است در پیگیری موارد ذیل اهتمام ورزیده و در سایه توجهات حضرت حق موفق باشید.

 

 اهم انتظارات و وظایف جنابعالی به شرح زیر می باشد:

- ارتقاء فرآیندهای بازرسی و نظارتی با هدف نظارت موثرتر و شدیدتر بر واحدهای صنعتی تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خوراکی و آشامیدنی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و‌ اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی به ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید

- پیگیری موثر موارد عدم انطباق و برخورد با تخلفات گزارش شده در چهارچوب مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو با رویکرد بازدارندگی و تضمین حداکثری سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

- برنامه ریزی و اجرای دقیق برنامه های عملیاتی اداره کل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی با بهره گیری از توانمندی های کلیه نیروهای ستادی و شبکه های بهداشت و درمان

- ارتقاء تعاملات سازنده با سایر ادارات مدیریت و همچنین معاونت به منظور ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها 

- ارتقاء سطح هماهنگی و ایجاد تعاملات سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و سایر معاونت ها به ویژه قطب 5 در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی

- تلاش در جهت تفویض حداکثری فرآیندهای مرتبط با فرآیندهای بازرسی و نظارتی به شبکه های بهداشت و درمان و نظارت بر حسن اجرای آن

- برنامه ریزی جهت بازآموزی مداوم و تلاش در راستای توانمندسازی کارشناسان اداره مرتبط و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم با هدف افزایش بهره وری عملکرد متناسب با نیازهای روزآمد و‌ چالش های نوظهور

- همکاری در جهت ایجاد نظام ارزیابی مستمر و پایش عملکرد کارکنان حوزه مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن در چهارچوب برنامه های اعلام شده مدیریت

- تلاش در جهت ارتقاء رتبه مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارزشیابی های سالانه سازمان ضمن تاکید بر رفع موارد عدم انطباق

- ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و‌ ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و ) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور

 - تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی

- تلاش ویژه در جهت ایجاد و ارتقاء روحیه وفاق و همدلی در میان کارکنان

- پیگیری سایر امور محوله از جانب معاون غذا و دارو و مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 

 

  • گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار ,اخبار واحدها
  • کد خبری : 122479
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید